Disclaimer

 

Helaas moet in deze wereld van Moscovitschen ook een disclaimer op deze site staan. Bij deze:

Alle technieken op deze site mogen alleen beoefend en gebruikt worden onder leiding van daartoe bevoegde personen (leraren met licentie A of B van de JBN). Het beoefenen en gebruik van de technieken is ten alle tijden geheel op eigen risico.

De technieken op deze site mogen niet gebruikt worden om een ander opzettelijk (permanente) schade toe te brengen als dit niet gebeurt uit het oogpunt van zelfverdediging (zoals omschreven staat in het burgelijk wetboek).

Kortom, de auteurs van deze site kunnen op geen enkele manier verantwoordelijk gesteld worden voor schade en/of letsel voortkomend uit het gebruik en uitvoeren van de beschreven technieken op deze site.

Voor de zekerheid nog eens, maar nu in wat meer officiele taal (dit stuk is letterlijk overgenomen van de JBN site, waar er zeker weten diep over de tekst is nagedacht:

De informatie op de site budotechnieken.nl en de subdomeinen van deze site valt onder copyright van Sander Huijding en Jeroen Visser en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De auteurs van deze site nemen geen verantwoordelijkheid voor de consequenties van het gebruik van de geboden informatie.